دیگر بر همه مسجل شده است که SpaceX یکی از هیجانانگیزترین شرکتهای امروزی در زمینه پیشرفت در سفرهای فضایی است. این شرکت هرگز در توسعه و پرتاب ماهوارهبر خود ناامید نشد و پاداش آن تلاش خستگی ناپذیر خود را با پرتاب و فرود موفقیت آمیز ماهواره بر اسپیس ایکس و قرار دادن 52 ماهواره دیگر در فضا جشن گرفت.
فرود موفقیت آمیز ماهواره بر اسپیس ایکس
استقرار موفقیت آمیز ماهوارههای بعدی شرکت استارلینک در روز جمعه و در شهر کیپ کاناورال آغاز شد. این پرتاب بیست و سومین ماموریت شرکت استارلینک در سال جاری بوده که کیفیت ارتباطی بهتری برای کاربران در سراسر جهان فراهم میکند.
اما از سوی دیگر این رویداد سی و هفتمین پرتاب سال جاری برای شرکت اسپیس ایکس بود و نهمین پرتاب کلی موشک مرحله اول فالکون 9! استقرار موفقیت آمیز ماهوارههای استارلینک در این مرحله سبب شد تا تعداد کل ماهواره های Starlink مستقر شده به 3108 عدد برسد.
این پرتاب در مجتمع پرتاب فضایی 40 (SLC-40) ایستگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال در ساعت 3:21 بعد از ظهر به وقت شرقی (EDT) انجام شد و کمی بیش از 15 دقیقه به طول انجامید. مراحل اول و دوم موشک تقریباً دو و نیم دقیقه پس از پرتاب از هم جدا شدند و در این زمان هر مرحله خود را برای تکمیل مأموریت خود انجام داد.
مرحله دوم مدت زمان بیشتری در فضا ادامه یافت تا محموله ماهوارههای استارلینک را کمی پس از گذشت 15 دقیقه از پرتاب، مستقر کند. از سوی دیگر، با انجام مرحله اول، موشک فالکون سفر بازگشت خود به زمین را آغاز کرد تا چند دقیقه بعد با خیال راحت بر روی پنل اسپیس ایکس در سواحل فلوریدا (در اقیانوس اطلس) فرود آید.
با 37 پرتاب مداری ثبت شده در سال جاری، این شرکت به راحتی رکورد 31 پرتاب در سال 2021 را شکسته است. شرکت اسپیس ایکس در حال حاضر قصد دارد دو پرتاب دیگر را برای مستقر کردن ماهوارههای بعدی استارلینک آغاز کند. یکی از پایگاه کندی و دیگری از پایگاه واندنبرگ در تاریخهای 28 و 30 اوت پرتاب خواهند شد.
اینترنت ماهوارهای استارلینک شبکهای از ماهوارههای کوچک و تولید انبوه است که برای برقراری ارتباط با فرستندههای زمینی برای دسترسی به اینترنت در مناطق محروم طراحی شده است. در حال حاضر، این شبکه دسترسی پهنای باند به 39 کشور در سراسر اروپا، آمریکای شمالی و آمریکای جنوبی را فراهم میکند. فهرست این کشورها شامل اوکراین نیز میشود که در پاسخ به تهاجم روسیه به اوکراین فعال شده است.
42000 ماهواره قراره برن فضا
تازه 3108 تا
مونده 38892
با هر راکت 52 تا میرن فضا
یعنی ما هنوز 748 تا پرتاب دیگه داریم
اگر سالی 50 تا پرتاب هم داشته باشه بازم 15 سال طول میکشه
حالا نکته جالب تر عمر مفید این ماهواره هاس ک 5 الی 7 سال هست
فکر کنم این کامنت و کامنت قبلی من درباره همین موضوع رو کنار هم بذارید و بخونین متوجه میشید که منظورم چیه
همیشه از پیشرفت های علمی و فنی سر کیف میام ولی این اصلا برام جالب نبوده و نیست
در ضمن زدید برای دسترسی اینترنت در مناطق محروم ولی اولین جاهایی ک دارن این نت رو میگیرن (به جز اوکراین که اونم یهو اتفاق افتاد) دقیقا یک سری غنی ترین و دموکراتیک ترین کشورها از لحاظ اینترنت هستن
البته قبول دارم اول باید پول دراورد ولی شعار دادن هم حال میده