مدیریت ایمنی ترافیک شهری ملی (NHTSA) و هیئت ایمنی حمل و نقل ملی (NTSB) آمریکا گفتند که آن ها تیمی را برای تحقیق درباره تصادفی مرگبار در فلوریدا در روز جمعه که یک خودرو تسلا و یک تریلی کوچک در آن نقش داشتند ارسال میکنند
این دو سازمان هم اکنون مشغول تحقیقات در زمینه چندین تصادف که در آن ها از دستیار راننده خودکار تسلا استفاده شده است، از جمله یک تصادف مرگبار در مارچ 2018 در کالیفرنیا، هستند.
سخنگوی وزارت حمل و نقل ایالات متحده، که به NHTSA نظارت دارد، در اواخر روز جمعه اظهار داشت که “گروه تحقیقاتی تصادفات NHTSA یک تیم تحقیقاتی ویژه را برای بررسی تصادف مورد نظر اختصاص داده است”. این در حالی است که NTSB اعلام کرده که سه تیم را برای ” انجام تحقیقات ایمنی” ارسال می کند.
گزارشی درمورد تصادف جمعه از جانب دپارتمان کلانتری پالم بیچ منتشر شد اما این گزارش مشخص نکرد که آیا حالت راننده خودکار در زمان تصادف، که یک مالک 50 ساله Tesla Model 3 در جریان آن جان خود را از دست داد، فعال بوده است یا خیر.
در این گزارش آمده است طی برخورد تسلا با تریلی این خودرو به زیر تریلی رفته که منجر به جداشدن سقف آن و کشته شدن راننده در صحنه شده است. تسلا از نظر دادن در این باره در روز جمعه پرهیز کرده است.
برخی از مالکان خودروهای تسلا می گویند که آن ها در هنگام بهره گیری از حالت راننده خودکار قادر هستند به مدت دلخواه دست خود را از روی فرمان بردارند اما تسلا توصیه می کند که حتی در هنگام استفاده از حالت راننده خودکار، رانندگان باید دستان خود را روی فرمان قرار داده و کاملا به جلو توجه داشته باشند.
NHTSA همچنین در حال بررسی چند حادثه دیگر مرتبط با کمپانی تسلا است: تصادفی در ماه ژانویه 2018 که ظاهرا در جریان آن یک خودرو تسلا در حالت راننده خودکار به یک کامیون آتش نشانی در کالور سیتی کالیفرنیا برخورد می کند، یک تصادف در می 2018 در یوتا درحالت راننده خودکار تسلا، و تصادفی در فلوریدا که بازهم در می 2018 رخ داد و به کشته شدن دو نوجوان و مصدومیت چند نفر منجر شد، اما حالت راننده خودکار در جریان آن فعال نبوده است.
NTSB در حال تحقیقات در مورد سه حادثه پیشین مرتبط با کمپانی تسلا است که توسط NHTSA نیز بررسی شده اند. از جمله این حوادث، یک حادثه آتش گرفتن باتری است که در آگوست 2017 در کالیفرنیا رخ داده است.
تصادف روز جمعه شبیه به اولین تصادف مرگبار خودروهای تسلا مرتبط با استفاده از حالت راننده خودکار است.
در می 2016 یک خودور تسلا مدل S در ویلستون کالیفرنیا درحالی که حالت راننده خودکار فعال بود به یک تریلی برخورد می کند که در آن حادثه نیز بعد از جدا شدن سقف، راننده جان خود را از دست می دهد.
این حادثه سوالاتی را درباره سیستم هایی مطرح کرد که می توانند برای مدت تعیین شده با کم ترین و یا حتی بدون دخالت انسان وظایف رانندگی را اجرا کنند اما نمی توانند کاملا جایگزین رانندگی انسان شوند.
سلام
اینُ هم در نظر بگیر که کارگر اونجا حقوقش 2 هزار دلار هست و طی تقریبا 5 سال اگر پول جمع کنه می تونه آخرین مدل تسلا یعنی اونی که بیشترین شتابُ داره و بیشترین مسافت هم طی می کنه
یه کارگر ایرانی که حقوقشو اگر 2 ملیون در نظر بگیریم که انقدرم نیست و با توجه به گرونی که اصلا با این حقوق جور در نمیاد که بشه مقدار زیادی در ماه ازش جمع کرد باید 7 یا 8 سال کار کنه تا بتونه یک پراید بخره
حالا خودمونیم.. جدا از اینا… اونا تولید ملی دارن.. مام تولید ملی داریم.. ((((: پراید 50 میلیون تومنی ( تقریبا 3850 دلار ) ( که اگه جای این ماشین بود با آسفالت یکی میشد تقریبا ) و تسلای مدل سه 45 هزار دلاری ( 585 میلیون تومن ) ( با هزار نوع آپشن و از همه مهم تر خود ران بودنش ) .. واسه یه تصادف چه غوغا و هیاهویی به پا کردن.. بعد ما روزانه چندین نفر رو واسه جنس خوب پرایدامون از دس میدیم.. بابا یه پیر مرد مرده میانگین سنی کشورتون اومده پایین بدبختا اینقد پیشو نگیرید ((((: و باز هم باید بگم که:
:-bd:-bd ..<< وطنم.. پارهی تنم (((: >>.. :-bd:-bd