رئیس پلیس فتا تهران اعلام کرد هدف اصلی فروشندگان سوالات امتحان نهایی و کنکور سراسری، کلاهبرداری و ورود به حریم خصوصی متقاضیان است. او گفت تجربه گذشته ثابت کرده است آنها هرگز سوالات را در اختیار متقاضیان قرار نمیدهند.
«داوود معظمی گودرزی»، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اعلام کرد هدف اصلی فروشندگان سوالات امتحان نهایی و کنکور سراسری در فضای مجازی، ارسال بدافزار و دسترسی به حریم خصوصی گوشیهای هوشمند متقاضیان است. او تایید کرد کلاهبرداران با نقض حریم خصوصی، آسیب جبرانناپذیری به افراد وارد میکنند. رئیس پلیس فتا در گفتگوی صبحگاهی با شبکه دو سیما گفت اکثر فروشندگان سوالات امتحان نهایی و کنکور تنها به دنبال سودجویی از افراد هستند.
پشت پرده فروش سوالات نهایی و کنکور سراسری از زبان رئیس پلیس فتا
سودجویان لینک بدافزاری را روی گوشیهای هوشمند متقاضیان ارسال میکنند و آنها با کلیک روی لینک مذکور، فرصت ورود سودجویان به اطلاعات شخصی گوشیهایشان را فراهم میکنند. «معظمی» برای شرح این بحران بزرگ، به یکی از کلاهبرداریهای رخ داده شده در سال گذشته اشاره کرد و گفت:
بررسی حسابهای بانکی بیانگر آن بود که بیش از 100 نفر پول واریز کردند که شکایتی هم از طرف آنها ثبت نشده است. درنهایت بررسیها و پیگیریهای پلیس فتا نشان داد تعداد قابلتوجهی از افرادی که پول واریز کردند، والدینشان نسبت به موضوع بیاطلاع بودند.
رئیس پلیس فتا تاکید کرد این اتفاق میتواند زنگ خطر جدی برای متقاضیان باشد. والدین باید وابستگی بیش از حد فرزندان خود به شبکههای اجتماعی را کاهش دهند، چراکه باعث میشود استرس آنها افزایش یابد. او گفت هفته گذشته، 7 نفر از کلاهبرداران سوالات امتحان نهایی و کنکور سراسری را دستگیر کردهاند. آنها هیچوجه به دنبال دادن سوالات به متقاضیان نبودند. «معظمی» گفت «هرساله جلساتی با سازمان آموزش و پرورش استان تهران برگزار میکنیم، کارگروهی انجام میدهیم و اقدامات سایبری را با جدیت عملی میکنیم».
دیدگاهتان را بنویسید