گلکسی نوت 10 پلاس سامسونگ همچنان جذابترین گوشی پرچمدار بازار به حساب میآید و وبسایتها و کانالهای یوتیوبی هنوز از بررسی این محصول از جهات مختلف دست برنداشتهاند. هفته گذشته ویدئوی تست مقاومت نوت 10+ را که توسط زک نلسون ساخته شده بود با شما به اشتراک گذاشتیم و بعد از آن نوبت به تست سقوط این گوشی و مقایسه میزان مقاومت این دستگاه با آیفون XS Max اپل بود تا ببینم این گوشی چقدر از رقیبان خود در برابر سقوطها ناگهانی مقاومتر است و آیا اصلاً این موضوع صحیح است یا خیر.
کالبدشکافی Galaxy Note 10+ سامسونگ
در جدیدترین ویدئو در رابطه با پرچمدار جدید کرهایها کالبدشکافی این دستگاه را با شما به اشتراک گذاشتهایم که آن هم توسط زک و کانال یوتیوبی او JerryRigEverything تهیه شده است. زک گلکسی نوت 10+ را به چاقوی ارتش سوئیسی در میان گوشیهای هوشمند تشبیه کرده است که همه چیز دارد و از عهده هر کاری برمیآید.
مانند اکثر گوشیهای هوشمند امروز کالبدشکافی نوت 10+ با باز کردن قاب پشتی این دستگاه آغاز میشود. اولین بخشی که پس از باز شدن گوشی با آن روبهرو میشویم شارژر وایرلس دستگاه است که البته در این گوشی خاص دو نسخه از آن در نظر گرفته شده است. یکی برای شارژ باتری گوشی و دیگری برای شارژ قلم S-Pen. پس از آن زک به سراغ جدا کردن قطعات دیگر دستگاه مانند لگوهای کوچک میرود.
نکته جالب دیگر قرار گرفتن بلندگوی مکالمه دستگاه در قسمت غیرقابل پیشبینی است. در ادامه خواهیم دید پورت USB-C گوشی که برای شارژ در نظر گرفته شده، به برد چسبیده شده است. این یعنی هزینه تعویض پورت شارژ به ارزانی سابق نخواهد بود و سامسونگ که با گلکسی S10+ قدم گذاشتن در راه اپل با هزینهتراشی بیشتر تعمیرات برای کاربر را آغاز کرده بود به این سیاست خود در گوشی نوت 10 نیز داد. نکته دیگری که زک به آن اشاره میکند حذف جک 3.5 میلیمتری هدفون باوجود فضای کافی برای آن در گوشی است که از این طریق کاربر به خرید گلکسی بادز بیسیم روی بیاورد. با این حال شاید ناامیدکنندهترین نکته درخصوص نوت 10 باتری آن باشد که با حذف چسبهای کشی عملاً امکان تعویض آن توسط کاربر وجود ندارد و این عملیات را بسیار خطرناک کرده است.
شرکتهای سازنده گوشی یکی پس از دیگری محصولات خود را به گونهای طراحی میکنند که هزینهای که کاربران به آنها پرداخت میکنند تنها محدود به خرید یک گوشی تنها نباشد. شارژرهای پرسرعتتری که درون جعبه گوشی قرار نمیگیرند هم یک نمونه دیگر از این سیاستی است که از اپل به سازندگان اندرویدی مانند سامسونگ و شیائومی نیز منتقل شده است.
دیدگاهتان را بنویسید