توسعهدهنده سابق استودیو «پلاتینوم» (Platinum) از تأثیر مثبت بازی Devil May Cry 4 روی ساخت پروژه Bayonetta خبر داده است. چهارمین نسخه از سری DMC منجر شد تا بازی Bayonetta به اثر باکیفیتی در سبک هکانداسلش (Hack & Slash) تبدیل شود.
درحالیکه بسیاری از شرکتهای بازیسازی در حال رقابت با یکدیگر هستند؛ اما برخی از شرکتها رقابت دوستانه را تشخیص میدهند. بیشک، محصولات و تلاشهای آنها ممکن است توجه مشتری را به خود جلب کند؛ اما کارهای یک شرکت دیگر میتواند به الهام بخشیدن یک تیم سازنده کمک کند تا پروژهشان را به اهداف بالاتری برسانند. این مورد برای وضعیت تولید بازی Bayonetta نیز صدق میکند.
در جریان رویداد GCC 2025 (کنفرانس سازندگان بازی)، «هیدکی کامیا» (Hideki Kamya)، توسعهدهنده سابق «پلاتینوم»، درباره زمان فعالیتش روی پروژه Bayonetta صحبت کرد. او بیان کرد که چگونه یک بازی از شرکت «کپکام» (Capcom) توانست کمک ویژهای به توسعه «بایونتا» ارائه کند.

DMC 4؛ منبع الهام بازی تحسینبرانگیز Bayonetta
به نقل از «کامیا»، بازی Devil May Cry 4 منبع الهام بازی Bayonetta بوده است. او کیفیت عنوان DMC 4 را فوقالعاده بالا میدید. این بازی از شرکت Capcom به نوبه خود باعث شد که «کامیا» در پیشروی فرایند توسعه «بایونتا» تجدیدنظر کند. او و تیمش، نسخه دموی DMC 4 را بازی کردند تا ببینند چه چیزی باعث شد تا بازی مذکور به خوبی پیش برود. این رقابت الهامبخش در استودیو Platinum به تولید یکی از مهمترین و سرشناسترین بازیهای سبک Hack & Slash منتهی شد.
شماره اول بازی Bayonetta در سال 2009 برای کنسولهای «پلی استیشن 3» (PlayStation 3) و «ایکس باکس 360» (Xbox 360) منتشر شد. بازی Bayonetta با استقبال گسترده منتقدان و اهالی رسانه مواجه شد و استودیو Platinum بازیهای Bayonetta 2 و Bayonetta 3 را بهصورت انحصاری برای دستگاههای شرکت «نینتندو» (Nintendo) عرضه کرد. از طرفی، بازی Devil May Cry 4 در سال 2008 برای کنسولهای «پلی استیشن 3» (PlayStation 3)، «ایکس باکس 360» (Xbox 360) و پلتفرم کامپیوترهای شخصی (PC) به بازار آمد.
دیدگاهتان را بنویسید