تا پایان سال جاری میلادی و با عرضه شدن رسمی تمامی ابزار های مبتنی بر تکنولوژی واقعیت مجازی به بازار مصرف (آن دسته از ابزار هایی که موج نخست از ابزار های مبتنی بر تکنولوژی واقعیت مجازی را تشکیل می دهند) پروژه ی ورود صنعت سرگرمی و به خصوص دنیای بازی های کامپیوتری به عرصه ی جدیدی به نام دنیای واقعیت مجازی به شکل جدی کلید خواهد خورد. در این میان شاید این پرسش اساسی برای بسیاری از علاقه مندان به تکنولوژی های نوین مطرح باشد که آیا ابزار های مبتنی بر تکنولوژی واقعیت مجازی در عمل خواهند توانست تا در همان ابتدای کار ابتکار عمل را به دست گرفته و خیلی زود به تاثیر گذاران اساسی در جریان اصلی صنعت سرگرمی تبدیل شوند؟
پیش از پاسخ دادن به این پرسش بهتر است به سراغ نسخه ی بعدی از سری بازی های Call of Duty برویم. همان گونه که روز گذشته به آن اشاره شد، علاقه مندان به سری بازی های Call of Duty بر روی پلتفرم Play Station 4 ، به تازگی و به گونه ای کاملاً اتفاقی شاهد قرار گرفتن نام نسخه ی جدید و آتی سری Call of Duty بر روی بازار آنلاین اختصاصی شرکت سونی در بخش امریکا بودند. بر این اساس به نظر می رسد که نسخه ی بعدی از سری بازی های Call of Duty با نام Call of Duty: Infinite Warfare شناخته خواهد شد و به این ترتیب تجربه ی جدید اعضای استودیو Infinity Ward در دنیای Call of Duty همانند موفق ترین تجربه ی آن ها در این دنیا یعنی سه گانه ی Modern Warfare از پسوند Warfare بهره خواهد برد. جالب این جاست که به فاصله ی کوتاهی پس از مشخص شدن نام احتمالی نسخه ی بعدی از سری Call of Duty شاهد روشن شدن تاریخ احتمالی انتشار این بازی نیز هستیم. در واقع اطلاعات جدید مربوط به بازی Call of Duty: Infinite Warfare از طریق تصویری به دست آمده است که می توانید آن را در پایین مشاهده نمایید. تصویری که گفته می شود به نسخه ی ویژه از بازی Call of Duty: Infinite Warfare اختصاص دارد که با نام Legacy Edition شناخته خواهد شد. بر اساس اطلاعات موجود در این تصویر، بازی Call of Duty: Infinite Warfare در تاریخ چهارم نوامبر سال جاری میلادی در دسترس علاقه مندان به این مجموعه ی پر مخاطب در سبک شوتر اول شخص قرار خواهد گرفت. همچنین به نظر می رسد که این نسخه ی ویژه از بازی Call of Duty: Infinite Warfare علاوه بر بازی اصلی شامل نسخه ای باز سازی شده از بازی Call of Duty: Modern Warfare نیز خواهد بود. یکی از موفق ترین نسخه های ساخته شده از سری Call of Duty به دست سازندگان قدیمی این مجموعه یعنی اعضای استودیو Infinity Ward که شاید بتوان گفت سرنوشت مجموعه ی Call of Duty و حتی سبک شوتر اول شخص در نسل هفتم بازی های کامپیوتری را به طور کامل تغییر داد. در این میان صحت تصویر مذکور توسط برخی فعالان حاضر در دنیای بازی های کامپیوتری از جمله فردی که با نام شینوبی شناخته می شود مورد تایید قرار گرفته است. پیش از این هم جناب شینوبی مدعی شده بود که داستان نسخه ی بعدی از سری بازی های Call of Duty (همین بازی Call of Duty: Infinite Warfare) در آینده ای بسیار دور به وقوع خواهد پیوست و گیم پلی این بازی مبتنی بر جنگ های آینده گرایانه ای خواهد بود که نقطه ای دور دست از کهکشان را تحت تاثیر خود قرار می دهد. به هر حال هیچ کدام از نکات یاد شده در سطور فوق تا این لحظه به شکل رسمی از سوی ناشر و سازندگان اصلی نسخه ی جدید از سری Call of Duty مورد تایید قرار نگرفته اند و شاید بتوان گفت که چشم انتظاران بازی Call of Duty: Infinite Warfare برای آگاهی یافتن از زیر و بم گیم پلی و داستان این اثر نیاز به صبر و حوصله ی بیشتری خواهند داشت.
پس از اشاره به نکات جدید مربوط به بازی Call of Duty: Infinite Warfare بهتر است به پرسش مطرح شده در بخش نخست این متن باز گردیم. این که آیا ابزار های جدید مبتنی بر تکنولوژی واقعیت مجازی خواهند توانست در همان ابتدای کار و در آغاز رسمی ورود شان به صنعت سرگرمی، این صنعت را به طور کامل تحت تسخیر خود در آورند یا این که برای رسیدن به این هدف نیاز به زمان بیشتری خواهد بود؟ با توجه به تمرکز قابل توجه بسیاری از فعالان دنیای تکنولوژی بر روی توسعه و تولید ابزار های مبتنی بر تکنولوژی واقعیت مجازی و همچنین تولید محتوا های سرگرم کننده برای این ابزار ها، شاید اکنون این تصور برای بسیاری از ناظران به وجود آمده باشد که تکنولوژی واقعیت مجازی در همان ابتدای ورود خود به صنعت سرگرمی خواهد توانست دنیا را به تسخیر خود در آورد. با این وجود بررسی های صورت گرفته در این زمینه نشان از آن دارد که تکنولوژی واقعیت مجازی در همان آغاز کار نمی تواند به تسخیر کامل صنعت سرگرمی یا دنیای بازی های کامپیوتری بپردازد و در این میان برای جا افتادن کامل این تکنولوژی نو پا در صنعت سرگرمی و تبدیل شدن آن به جریان اصلی و کاملاً تاثیر گذار این صنعت، به رقمی ما بین سه تا پنج سال زمان نیاز خواهد بود. در واقع چیزی نزدیک به سه تا پنج سال زمان نیاز است تا ابزار های مبتنی بر تکنولوژی واقعیت مجازی بتوانند به تکامل ابتدایی خود دست یابند و صنعت سرگرمی را آن گونه که باید تحت تاثیر خود قرار دهند. بر این اساس تمامی تلاش های کنونی فعالان حاضر در عرصه ی واقعیت مجازی تلاش هایی خواهد بود مبتنی بر آزمون و خطا که اگر چه شاید نتواند اهداف مهم مورد نظر آنان در این وادی جدید را در ابتدای امر فراهم آورد، اما به طور حتم این تلاش ها در راه تکامل تکنولوژی واقعیت مجازی و تبدیل شدن آن به عنصری بسیار تاثیر گذار در صنعت سرگرمی کاملاً موثر خواهد بود. به هر حال باید دید که تکنولوژی واقعیت مجازی در نهایت و در وادی عمل به چه میزان زمان برای موفقیت نیاز خواهد داشت.
هیچی دیگه مشکل قفل بودن بازی ها بود خرید هدست واقعیت مجازی هم اضافه شد
بازیهای ندای وظیفه که حالا جالب نیست.
باید جالب باشه.
ندای وظیفه هم همش داره میره تو اینده.
هرچی هست CoD جدید امیدوارم دنبالهگوست باشه که شدید در خماری ادامش گذاشت و تا امروز خبری ازش نشد.
هدستهای واقعیت مجازی هم بعید میدونم بتونن موفقیت خاصی کسب کنن و بیشتر جنبه آموزشی داره تا سرگرمی و فک کنم برای انسان هم ایجاد مشکل بکنه مثل عینکهای سه بعدی نسل اول که نمیشد 1 ساعت مداوم ازشون استفاده کرد.
مرسی ازتون:-bd
متاسفانه قضیه فضای بودنش دیگه قطعیه!!!!!!!!!!!!!! با راستی از رده خارج شد……….. دست سمت چپش نگاه کنید یک کلاه اکسیژن فضانوردیه
این قضیه با هیچ چیز نمیشه جمعش کرد….