کمپانی AMD سازنده پلتفرم Ryzen بر اساس تراشه های مبتنی بر هسته های ZEN، در حال تدارک عرضه پردازنده هایی است که به نوعی در دسته بندی MCM قرار گرفته و در مدل های پرچمدار دارای 16 هسته هستند. این خانواده با کد رمز AMD Ryzen Threadripper شناخته خواهند شد و یک پله پایین تر از پردازنده های کلاس سرور Optane قرار خواهند گرفت. و اما به تازگی با خبر شدیم که پایگاه داده Geekbench، بنچمارکهای کاملی را از یک پردازنده ی 16 هسته ای در این خانواده منتشر کرده است که Ryzen Threadripper 1950X نام دارد. این تراشه آزمون GeekBench 4.1.0 را پشت سر نهاده و مادربرد ASRock X399 Professional Gaming میزبان آن بوده است. این مادربرد نیز همانطور که از نامش پیداست به چیپست X399 مجهز شده است.
از جمله دیگر سخت افزارهای شرکت کننده در این آزمون می توان به 16 گیگابایت رم DDR4 با فرکانس 2133 مگاهرتز اشاره کرد. فرکانس هسته در این پردازنده دست کم در حین آزمون بر روی 3.4 گیگاهرتز است و Ryzen Threadripper 1950X در حالت تک هسته موفق به کسب امتیاز 4167 و در وضعیت تمام هسته نیز امتیاز 24539 را به ثبت رسانده است. برای مقایسه به سراغ یک 16 هسته ای از Intel با نام Intel Xeon E5-2697A v4 می رویم؛ این پردازنده نیز همانند گل سر سبد AMD دارای 16 هسته و 32 رشته پردازشی است. با این وجود این پردازنده از معماری قدیمی تر اینتل با نام Broadwell بهره می برد. Intel Xeon E5-2697A v4 در آزمون های مورد نظر موفق به کسب امتیاز های 3651 و 30450 شده است. از جمله پردازنده های دیگر که همراه با Ryzen Threadripper 1950X در 27 جولای راهی بازار خواهند شد، Ryzen Threadripper 1920X و نسخه non X آن است.
سلام, بازهم نکته انحرافی جناب آقای آریایی؟! منظورمن اتفاقا پردازنده های جدید اینتل بودند واصلا کاری به تست بالا ندارم.این تعصب عجیب دارد وجودت را می خورد.:smiley0
بله و شما هم به قیمتشون نگاه کن
سلام.بله, برتری محض سری threadripper amd نسبت به رقبای اینتلی حداقل درسه چیزاست:1-تمامی پردازنده های amd از64lane برای pcie-3.0 استفاده می کنند;درحالیکه این تعدادفقط برای برخی رده بالایی های اینتل حداکثر44lane است و این یعنی اینکه تمامی پردازنده های amd براحتی و بدون استفاده ازچیپ plx(که درنهایت هزینه خریدمادربورد را افزایش میدهد) ازچهارکارت گرافیک درحالت pcie3.0 ضربدر16 خط, تمام وکمال استفاده می کنندکه فوق العاده است. 2-کنترلرحافظه درپردازنده های amd چهارکاناله است درصورتیکه برای حداقل دومورد از محصولات اینتل دوکاناله است. 3-ظاهرا قیمت تمام شده پردازنده های amd تقریبا نصف رقیب معادلشان است…بااین اوصاف دیگر,چه از amd می خواهیم؟! دستش درد نکند.
چه خوبه با 2 تا اسم نظر میدی یکسان :smiley1 به اینم نگا کن که اون معماری قدیمی اینتل هستش برادر من و این معماری جدید amd!
البته این نسخه مهندسیه و رم بافرکانس پایین تو تست یه طرف
قیمت اینتل 3000 دلار قیمت ای ام دی حدودا 900 دلار
ضمنا فرکانش پیش فرض ساپورت اینا 2800 هست ولی برای حتی سری جدید 2400
میزان خطوط pci اینا 60 خط برای سری جدید اینتل حداکثر 40 خط
اگه اینا بیان بازار غوغا میکنن
:-bd:-bd:-bd:-bd
دوستان به فرکانس رم در هر دو تست نگاه کنید ، رایزن با ۱۶ گیگ رم فرکانسش ۱۰۰۰ مگاهرتزه ، اینتل با ۱۳۰ گیگ رم فرکانسش روی ۱۲۰۰ مگاهرتزه ، اینتل زنون چون برای سرور با حجم رم بالا ساخته شده مجبوره با فرکانس پایین کار کنه ولی سوال اینجاست رایزن که پتانسیل ۳۲۰۰ مگاهرتزی داره چرا فرکانس رم روی ۱۰۰۰ مگاهرتزه ، قضاوت با شما