شب گذشته کمپانی وان پلاس از جدیدترین پرچمدار خود با نام وان پلاس 5 رونمایی کرد. تمرکز اصلی وان پلاس در همایش معرفی این دستگاه بر روی دوربین دوگانه 20+16 مگاپیکسلی و استفاده از 8 گیگابایت حافظه رم قرار داشت که البته نکات بسیار قابل توجهی برای کاربران نیز به حساب می آیند. اما وان پلاس 5 یک نکته قابل ذکر دیگر نیز دارد که به تکنولوژی شارژ سریع به کار رفته در آن باز می گردد. همان طور که می دانید بر خلاف بسیاری از گوشی های رده بالای اندرویدی که از تکنولوژی Quick Charge کمپانی کوالکام بهره می برند، وان پلاس روش متفاوتی را برگزیده و از سیستم شارژ سریع Dash Charge استفاده می کند. در گذشته مقایسه های متعددی درباره سرعت شارژ گوشی توسط این دو تکنیک انجام شده بود اما در معرفی OnePlus 5 این شرکت یک گام فراتر رفته و اعداد و ارقام خیره کننده ای را منتشر کرده است.
بر اساس نمودارهای منتشر شده توسط وان پلاس، باتری 3300 میلی آمپر ساعتی نسخه چهارم از پرچم داران این شرکت در مدت یک ساعت و در زمان روشن بودن گوشی از شارژ صفر به حدود 95 درصد می رسد که این عدد در مقایسه با گلکسی اس 8 و پیکسل ایکس ال به مراتب بیشتر است (به ترتب 55 و 30 درصد).
میزان شارژ شدن دستگاه در هنگام پخش ویدئو نیز تفاوت های بسیار زیادی را نشان می دهد. در حالی که وان پلاس 5 در یک ساعت از مرز 75 درصد شارژ عبور می کند، گلکسی اس 8 و پیکسل ایکس ال هر دو کمتر از 30 درصد شارژ در اختیار کاربر قرار می دهند.
در نهایت نیز میزان شارژ شدن گوشی در زمان اجرای بازی ها مقایسه شده که باز هم نشان از برتری بی چون و چرای غول چینی دارد. وان پلاس 5 با حدود 80 درصد شارژ نسبت به کمتر از 50 درصد شارژ رقبای خود باز هم در جایگاه نخست قرار گرفته است.
به گفته Phone Arena به نظر می رسد اصلی ترین دلیل این عملکرد خیره کننده به شارژری مربوط باشد که وان پلاس از آن استفاده می کند. در این شارژر به جای افزایش ولتاژ (که عملکرد انجام شده توسط بسیاری از دستگاه های دیگر است)، شدت جریان الکتریسیته افزایش می یابد. نکته دیگر درباره تکنیک وان پلاس آن است که فرآیند مورد نظر به جای اجرا شدن درون گوشی در خود شارژر انجام می شود تا به این ترتیب دمای دستگاه نیز تا حد ممکن پایین نگاه داشته شود و تخریب باتری نیز سرعت کمتری پیدا کند. با این وجود باید منتظر عرضه عمومی این گوشی و انجام تست های استاندارد توسط رسانه های مختلف بود تا از صحت ادعای وان پلاس اطمینان حاصل شود.
دیدگاهتان را بنویسید